Web Analytics Made Easy - Statcounter

تأخیر قطار شماره ۳۱۹ سمنان-تهران در اولین روز پس از تعطیلات عید فطر، موجی از نارضایتی مسافران را به همراه داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، استان سمنان در ایام تعطیلات عید فطر شاهد سفرهای متعدد مسافران بود که با وسایل نقلیه شخصی و یا از خطوط ریلی به این استان سفر کرده بودند.

با پایان یافتن تعطیلات عید فطر جمع زیادی از این مسافران برای بازگشت به سایر نقاط مسیر ریلی را انتخاب کرده بودند که این موضوع در برخی از برنامه ها بدون مشکل نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق برنامه قرار بود قطار شماره 319 سمنان- تهران ساعت 7:55 صبح امروز (چهارشنبه) حرکت کند اما درست چند دقیقه قبل از حرکت، مسئول فروش بلیط از تاخیر یک ساعته قطار خبر می دهد که این موضوع با اعتراض مسافران روبرو می شود.

تاخیر در زمان حرکت قطار موجب نارضایتی اکثر مسافرینی که در ایستگاه راه آهن سمنان بودند، شده بود که وقتی علت را از مسئول مربوطه جویا شدند این مسئول اعلام می کند که این تاخیر کاملا طبیعی است.

به گفته این مسئول؛ طبق قانونِ جدید شرکت مسافربری قطارهای رجاء، تاخیر قطارهای محلی تا ۲ ساعت طبیعی است و مسافرین حق هیچگونه اعتراض یا شکایتی نخواهند داشت.

افرادی از اقشار گوناگون جامعه هر یک به دلیلی قصد سفر کرده اند که تغییرات ناخواسته در حرکت قطارها، سبب ایجاد اختلال در برنامه های بسیاری از آنان شد.

در همین خصوص؛ مرتضی عرب حجی مسئول روابط عمومی راه آهن شمالشرق 1 در گفتگو با خبرنگار مرآت گفت: هر قطاری که از مبدا حرکت می کند زمانی را براساس کیلومتر مبدا به مقصد می رود که گاهی اوقات حرکت این قطار به علت تردد قطارها در مسیر موجود سبب مشکلاتی می شود.

مسئول روابط عمومی راه آهن شمالشرق 1 در ادامه افزود: خرابی خط و تعمیر خطوط ریلی هم شاید باعث تاخیر در حرکت قطارها شود.

عرب حجی همچنین تصریح کرد: اگر زمان تاخیری قطار از زمان اعلام شده بیشتر شود خود رجا مبلغ استرداد بلیط را اعمال می کنند.

اداره کل راه آهن شمالشرق1 با توجه به آغاز سفرهای تابستانی باید برنامه ریزی ها دقیق تری انجام دهد تا کم ترین آسیب و اتلاف وقت متوجه مسافرانی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!

در خیابان وحدت اسلامی لابه‌لای ساختمان‌های قدیمی و آجری که این روز‌ها بسیاری از آن‌ها لباس فرسودگی بر تن کردند و حتی بعضی از آن‌ها متروکه هم شده‌اند، تقاطع چهارراه مولوی یک ساختمان با نمای آجربهمنی رنگ و رو رفته قرار دارد که سردر آن یک کاشی آبی رنگ با نام «پرستو» حک شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، اینجا یکی نخستین آموزشگاه‌های تعلیم رانندگی شهر تهران است. «سیدعباس حسینی» نویسنده کتاب «این اتولی که من می‌گم» در این باره می‌گوید: «قدیم‌ها برای مردم تکرار واژه و تلفظ کلمه اتومبیل کمی سخت بود. به همین دلیل، اتوموبیل میان مردم به اتول معروف بود. با وضع قوانین راهنمایی و رانندگی برای راندن اتول، ایده راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی در ذهن یک عده از نظمیه‌چی‌های تهران جان گرفت؛ ایده‌ای که سال ۱۳۱۸ بانی راه‌اندازی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو شد.»

به گفته حسینی، قبل از راه‌اندازی آموزشگاه پرستو به مدت خیلی کوتاه اوایل ۱۳۰۰ سال آموزشگاهی توسط چند نفر از کارشناسان امور اتومبیل راه‌اندازی شد. بانیان این آموزشگاه عبارت بودند از محمدتقی‌خان مکانیسین، نخستین مکانیک رسمی کشور که از دولت وقت نشان علمی دریافت کرده بود و کارگاه مکانیکی در خیابان چراغ‌برق داشت، مرحوم علی پرستو، نظمیه چی، منصورخان مستوفی، کارشناس اداره نظمیه تهران، علی‌اکبر رحیمی‌پور به‌عنوان مربی و مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی که سرپرستی این گروه را هم برعهده داشت. این گروه ۵ نفره به‌صورت شراکتی آموزشگاه تعلیم رانندگی را دایر کردند که شغل دوم آن‌ها محسوب می‌شد. این آموزشگاه خیلی زود منحل شد.»

این نویسنده در ادامه اضافه می‌کند: «ایران نخستین کشور خاورمیانه بود که پذیرای خودرو شد و به نحوی آموزشگاه پرستو نخستین مرکز تعلیم رانندگی در خاورمیانه هم محسوب می‌شود. چند سال بعد از تعطیلی نخستین آموزشگاه تعلیم رانندگی، مرحوم علی پرستو از افراد صاحب‌منصب نظمیه، بانی آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو در مکان فعلی‌اش می‌شود. این آموزشگاه رانندگی زمانی دفتر چاپ روزنامه بود. وجود ابزار چاپ در همین آموزشگاه امکان چاپ کتاب را هم فراهم می‌کرد. وقتی هم که دفتر روزنامه شد آموزشگاه تعلیم رانندگی و در کنارش تعمیر خودرو و کتاب‌های آموزش تعمیر خودرو هم داخل همین مجموعه چاپ می‌شد. کتاب‌هایی که حتی برای مدتی نایاب شد.» آموزشگاه تعلیم رانندگی پرستو جایی که بسیاری از چهره‌های شاخص شهر تهران و کشور به‌ویژه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایمان گواهینامه گرفتند و به قول قدیمی‌ها اتول‌ران شدند.

دیگر خبرها

  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • یک جنگ سرد جدید؟ جنگ جهانی سوم؟ / چگونه می توانیم در این «عصر سردرگمی» حرکت کنیم؟
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن